Pensiunea Casa Cristian****

Pensiunea Casa Cristian**** este situata la 1500 m pana la Parcul Arinis, parc ce cuprinde piscina olimpica, piscine exterioare pentru adulti si copii, partie de schi cu telescaun (vara folosit pentru drumetii montane), iluminata si cu tunuri de zapada, patinoar artificial, sala de sport, terenuri de sport, etc.

Pensiunea Casa Cristian**** are 8 dormitoare cu paturi matrimoniale, mobilier stil romanesc, francez, german, suedez, covoare orientale, sala de fitness, sauna, salon de biblioteca cu colectii de Cd-uri de muzica clasica, jazz, linie audio Technics, pian de concert Yamaha – putandu-se oferi recitaluri, saloane de brekfast, dinner, beverage, gradina botanica cu peste 400 de soiuri de plante floricole, microbuze si limuzine pentru transportul turistilor, parcare, etc.

Rough Guide, cel mai vindut ghid din lume, datorita unei prezentari cu spirit, autorii fiind romancieri-

` the best place to stay, however, is the Casa Cristian, amagnificent Austrian style four-star pension with individually designed rooms, Casa Cristian½s top class facilities are complimented by gracious hospitality, a perfectly manicured garden and occasional concerts by internationally renowned classical musicians`

– a reusit sa indrume spre casa noastra oaspeti din 32 de tari, cu nationalitati si culturi diferite; asta si pentru ca facem totul singuri, sotia mea si cu mine – fara nici un salariat, bucatari, chelneri sau receptioneri adica asa cum trebuie sa fie intr-o pensiune.

Mincarea si bautura de casa sunt traditionale familiei si Bucovinei, iar gustul si calitatea consider ca sunt cele de acum 100 de ani. Servirea mesei o facem noi, familia, si fara exceptie ea se transforma in ocazii minunate de introducere a musafirilor nostrii in cultura, traditiile si spiritul romanilor si in special a bucovinenilor.

Avem o gradina cu peste 400 de soiuri de flori printre care un rozariu cu peste 1200 de trandafiri in 120 de soiuri. Deasemenea de Paste infloresc mii de lalele in 130 de soiuri. Nu mai vorbim de zambile, narcise, ghiocei, crocus, stinjenei, bujori, clematis, rododendroni, gladiole, panselute, garofite nemtesti, cercelusi, crini, dalii, dumitrite, begonii, etc. , care din martie pina in decembrie ne dau o raza de speranta.

Salonul Muzical este la a 10-a stagiune muzicala avind peste 100 de recitaluri de pian, vioara, violoncel, chitara clasica, opera, jazz dar si orchestre simfonice in. . . Gradina. Cele mai consacrate nume ale scenei romanesti interpretative, laureati ai marilor concursuri si festivaluri inernationale dar si mari artisti din Elvetia, Austria, Germania, Polonia, Rusia au cintat la noi.

FACILITATI DE CAZARE:
faxfax
frigider in unitatefrigider in unitate
gradina/curtegradina/curte
internet prin cabluinternet prin cablu
internet wirelessinternet wireless
livadalivada
livingliving
parcareparcare
sala de conferintesala de conferinte
sala de fitnesssala de fitness
sala de mesesala de mese
spalatoriespalatorie
transport autotransport auto
TV in livingTV in living

FACILITATI IN CAMERE

baie cu cadabaie cu cada
baie in camerabaie in camera
camera cu TVcamera cu TV
camere cu balconcamere cu balcon
frigider in camerafrigider in camera
incalzire centralaincalzire centrala
sobe de teracotasobe de teracota
telefon in cameratelefon in camera
uscator de paruscator de par

TARIFE
TIP CAMERA dubla matrimoniala apartament 2 camere apartament 4 camere
TARIF  140 lei/zi   200 lei/zi  290 lei/zi

Leave a reply